fredag den 22. august 2014

Hej då og Arrivederci.. :)


Vi var en tur forbi Ikea den anden dag.. Vores værelse er meget... hvordan skal man forklare det?? - det er meget italiensk. ;) Klinker på gulvene (brune selvfølgelig) og ting i den dur.. 
Og der vare bare ikke så meget hygge over det. Det værste var dog belysningen - en lampe i loftet med meget skarpt lys samt en skrivebordslampe.. - også med meget skarpt lys.. Og det var så det! Men, men, men.. Det har vi fået gjort noget ved. Der er blevet købt et par lamper, så vi har lidt hyggelig belysning om aftenen nu. Vi har købt blomster, lysestager og puder. Disse ting sammen med, at vi flyttede rundt på møblerne den anden dag, har gjort vores værelse en del mere hyggeligt nu. :) Dejligt! 

På vores ture rundt i byen kommer vi hver dag forbi Monumento Nazionale.. Det er et overvældende stort monument som italienerne vist ikke er så glade for - det går både under navnet "skrivemaskinen" og "lagkagen"..
Monumentet blev opført for at fejre Italiens forening under Kong Vittorio Emanuele og monumentet er også den ukendte soldats grav.. 



I dag har vi også været forbi den spanske trappe. Der var masser af mennesker og egentlig en rigtig hyggelig stemning.. Vi satte os i skyggen på trappen og kiggede lidt på alle menneskerne omkring os. Det kan man egentlig få lang tid til gå med.. :) 
Fontænen foran den spanske trappe var ved at blive restaureret, så pladsen var egentlig ikke så pæn lige nu. Vi håber de når at blive færdige inden vi rejser hjem igen - så vi rigtig kan se det hele.. :)


Vi har høj sol og 30 grader hver dag - så det er altså bedst i skyggen når vi er rundt på tur.. Vi må selvfølgelig ikke klage - men vi synes det er lidt rigeligt varmt til storby vejr.. Det forhindrer os dog ikke i at opleve byen.. Vi drikker masser af vand og holder os i skyggen og så går det hele egentlig ganske godt.. :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar