tirsdag den 26. august 2014

En dag på stranden..

Som nævnt ankom vores rumbo i går.. Vi have købt ind til lidt Bruchetta, som vi havde klar da han kom. Det var en hyggelig og god måde at starte på. 
Begge er vi lidt spændte på det der med at skulle bo flere sammen i en lejlighed - det har ingen af os prøvet før. 


Vores rumbo virker rigtig rar - så det skal nok blive godt. Han har tidligere boet i Rom i en kortere periode i forbindelse med noget sprogskole. Så han kender byen og også sproget - så det benytter vi os af. :)

I dag har vi alle 3 været på stranden hele dagen. Vi tog med toget ud til vestkysten, hvor der er en dejlig sandstrand. Umiddelbart var det mest italienere, der brugte stranden. Formiddagen var overskyet, men senere forsvandt alle skyer og så var der bare høj sol resten af dagen - hvilket vi også kan se på vores kulør nu :) 







Her til aften spiste vi på et pizzeria der ligger næsten lige udenfor vores dør. Maden er billig, men rigtig lækker. Vi fik alle pizza, drengene fik øl og kaffe og jeg fik danskvand. Alle kom vi af med under 10€. Vi blev gode venner med restaurantens hund - Otto. Otto er en ret tyk amerikansk bulldog. :) Den er simpelthen så sød.

På lørdag skal vi ind og se fodbold. Roma - Fiorentina. Det bliver spændende at opleve stemningen. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar