søndag den 17. august 2014

Vi har købt en Vespa.. :)


Det er dog desværre ikke den her.. Det var bare en vi kom forbi på vores tur i dag..

Det er til gengæld den her.. Så nu kan vi holde styr på vores nøgler.. :) 

I dag har vi bare slentret rundt i Rom og nydt alle de smukke bygninger der er at se.. Rom er en overvældende by at gå rundt i med så meget imponerende arkitektur.. 
Ca. 100 meter fra vores lejlighed, ligger den kirke som går for at være Roms ældste kirkebygning. Det er en af Roms 7 pilgrimskirker.. Vi har endnu ikke været inde i kirken, men ude fra er den meget smuk.. og stor.. 


Som I nok kan se på billedet, så har vi haft skønt vejr i dag. Vi har haft omkring de 28 grader og sol hele dagen. 
Vi har på vores gåture lagt mærke til at der for fodgængerne her i Rom ikke kun er grønt og rødt lys som vi kender det derhjemme, men også gult lys.. Italienerne går over for gult, så det gør vi også.. Mon ikke det betyder "Du må gerne gå over, men du skal dælme skynde dig, for det bliver snart rødt" :)


På vores tur var vi bl.a. forbi Piazza Navona, som er Roms mest besøgte plads.. Og her var der da også ganske mange mennesker.. 


Endnu flere mennesker var der dog ved Pantheon, som vi kun gik et hurtig smut forbi. Vi håber lidt på at der, når vi når frem til september, er lidt færre mennesker - for lige nu er Rom propfyldt med folk fra alle verdens lande.. Mon det altid er sådan, eller om august måned er særlig "turistet".. 
Pantheon er det bedstbevarede monoment fra Det gamle Rom, så vidt vi kan læse os til og det var oprindeligt et tempel, men blev i år 608 lavet om til en kirke. 

Efter mange tilbagelagte kilometer var det skønt, da vi kunne øjne Colosseum forude - så vidste vi, at vi var tæt på hjem.. 


Trætte ben og ømme fødder efter en dejlig dag med en masse oplevelser og indtryk.. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar