lørdag den 16. august 2014

Welcome to Rome.. :)

Så er vi kommet til Rom - og velkommen til!




Vi har allerede fået en forsmag på den venlige, italienske mentalitet, da vi her til aften, på vores aften gåtur (som bl.a. gik til Colosseum), lige skulle have købt lidt ind til morgenmaden i morgen osv. 
Ingen supermarkeder havde åbent så sent, men vi fandt en lille kiosk, hvor vi kunne købe det mest nødvendige. Vi kunne ikke betale med kort og havde kun 10 euro i kontanter - men det var da intet problem. Vi kunne da bare komme og betale resten i morgen, sagde manden i butikken..  Den var vist ikke gået hjemme i Danmark. Og så smed han i øvrigt lige et par friske figner i vores pose. Dem synes han lige vi skulle prøve at smage. "You will like them".. Og ja - de smagte nu faktisk meget godt :)





Flyturen herned gik rigtig godt. Med et par transportsyge tabletter i kroppen, sov jeg hele vejen, mens Jonas hørte musik og slappede af.. 

Man siger at over skyerne er himlen altid blå...

Og det er der da vist noget om. Vi lettede fra et gråt Danmark, men så snart vi var fløjet op igennem de hvide skyer, var himlen helt lyseblå og fin. Vi kunne kigge ned på de tætte, hvide skyer under os, som mest af alt lignede et snelandskab..

En god dag har det været, men også en hård dag. Det var hårdt at sige farvel til dem derhjemme og som alle dem der kender os nok kan regne ud, så fældede jeg ikke bare én tåre, men en hel del tårer, mens Jonas var noget mere cool.. :) 

Nu er vi grydeklar (mon det udtryk kan oversættes til italiensk??) og mon ikke vi begge sover tungt i nat.. 
I morgen vil vi ikke vækkes af noget vækkeur - vi lægger trods alt ud med to ugers ferie.. :)

Det var alt fra os  - for nu i hvert fald .. :)

1 kommentar:

  1. Hej Jonas og Sofie. Dejligt at det går godt, og at I oplever en masse. Kh. farmor/Sonja

    SvarSlet